نرخ روز زردآلو خشک با کیفیت ویژه و تازه در بازار تحت تاثیر متغیرهای مختلف سیر صعودی یا نزولی دارد. شناخت عوامل تاثیرگذار در روند افزایش یا کاهش قیمت ها برای فعالین و خریداران امری ضروری با هدف سودآوری است. در این راستا تهیه لیست نرخ روز، اطلاع از نوسانات بازار و … جزء اقدامات ضروری جهت فعالیت در بازار رقابتی امر به شمار می رود. خریداران عمده و فروشندگان از چه روش هایی می توانند با کمترین هزینه ها به این اهداف دسترسی پیدا کنند؟
معتبر ترین سایت ارائه نرخ روز زردآلو خشک
از این رو شناخت مراکز تولیدی، استعلام نرخ روز این محصولات و هم چنین امکان خرید بدون واسطه آن در بازار اهمیت زیادی دارد. حال سوال مهم این است که بزرگ ترین مراکز تولید زردآلو خشک کدام استان های کشور هستند؟
زردآلو خشک یا همان قیسی خشک شده اغلب در استان های آذربایجان شرقی و غربی تولید می شود. علت این امر وجود سطح گسترده ای از باغات کشت زردآلو در این مناطق و دسترسی آسان و ارزان به این میوه جهت تولید قیسی است.
امروزه به واسطه وجود سایت های آنلاین عرضه و فروش این محصولات، اطلاع از نرخ روز انواع زردآلو خشک تازه و درجه یک امری آسان است اما کدام سایت ها به صورت روزانه آمار جامع و کاملی را از بازار فروش و قیمت های روز عرضه می کنند؟
قیسی صادراتی با قیمت عمده
همانطور که می دانید ایران دومین تولید کننده زردآلو و فرآورده های آن در سطح جهانی است. از این رو تقاضا برای صادرات قیسی و زردآلو خشک شده ایرانی همواره در سطح بالایی قرار دارد. طی سالهای اخیر و به واسطه افزایش تقاضا روند تولید صنعتی این محصولات افزایش یافته است.
طبق آمارها استان آذربایجان غربی بزرگترین تولید کننده انواع قیسی درجه ممتاز صادراتی به شمار می رود. همچنین سرانه مصرف قیسی در ازای هر نفر حدود 5 کیلوگرم اعلام شده است. این آمار نشان دهنده بالا بودن میزان تقاضا در بازار داخلی نیز می باشد.
شرکت های صادراتی با بررسی بازار و شناخت تامین کنندگان عمده می توانند بهترین تولیدات قیسی را به صورت مستقیم و با قیمت ارزان تهیه کنند. البته اطلاع از شرایط صادراتی و هم چنین بازاریابی در کشورهای مقصد نیز اهمیت زیادی در صادرات این محصولات خواهد داشت.
مرکز خرید ارزانترین زردآلو خشک با کیفیت فوق العاده
- قیسی آفتابی: نوع درجه یک این محصول است که به شیوه ارگانیک و از طریق پهن کردن میوه زردآلو در آفتاب تولید می شود.
- خشک کردن صنعتی: استفاده از دستگاه های خشک کن صنعتی که به علت بالا بودن حجم تولید روزانه بسیار مورد توجه تولیدکنندگان است.
- خشک کردن به روش دوددهی: شیوه ای که موجب عدم تغییر رنگ قیسی می شود. در این روش پس از دستچین کردن زردآلو و جداسازی هسته، آنها را روی سینی های مخصوص چیده و در اتاق دوددهی قرار می دهند. بین نیم تا سه ساعت این فرآیند ادامه دارد و در نهایت زردآلو را در آفتاب خشک می کنند.
به طور کلی هزینه های تولید نقش موثری در قیمت نهایی قیسی خواهند داشت. در این میان خرید انواع قیسی ارزان و درجه یک از مراکز مستقیم و تولیدکنندگان منطقه ای می تواند در کاهش هزینه ها تاثیر داشته باشد.
نمایندگی عرضه و پخش انواع قیسی مرغوب
اگر قصد استفاده از قیسی در آجیل را دارید نمونه های ریزتر و انواع ارقام عرضه شده به صورت فله ای انتخاب مناسب تری می باشد. خوشبختانه در نمایندگی ها و شرکت های عرضه کننده قیسی عمده، ارقام مختلف تولیدی با قیمت و نرخ مناسب در اختیار خریداران عمده قرار می گیرد.
فروش عمده قیسی خوراکی صادراتی درجه یک
قیسی خوراکی درجه یک انتخاب مناسبی برای عرضه به بازارهای خارجی است. علت این امر بالا بودن حجم تولید داخلی، قیمت مناسب و سودآوری بالا، افزایش تقاضا در بازارهای بین المللی و آسان بودن شیوه های صادراتی و نگهداری به واسطه خشک بودن آن.
توجه داشته باشید که فروش عمده قیسی صادراتی تنها در مراکز تولیدی و نمایندگی های پخش و توزیع آنها صورت می گیرد. بنابراین به عنوان صادر کننده یا خریدار عمده باید بهترین مراکز را جهت تهیه و خرید قیسی درجه یک انتخاب کنید.
مرکز عرضه و پخش انواع قیسی زردآلو
ارزش غذایی و فواید مصرف قیسی زردآلو موجب شده که افراد متعددی ترغیب به مصرف مداوم آن و گنجاندن این خشکبار خوش رنگ در سبد مصرفی خود باشند. آشنایی با برخی از مهمترین فواید مصرف آن می تواند اطلاعات بیشتری را در اختیار فروشندگان گذاشته تا همواره بتوانند نقش مشاوره فروش را نیز ایفا کنند.
خواص انواع قیسی زردآلو درجه یک تولید شده در کشور بسیار زیاد بوده اما مهمترین آنها عبارتند از:
- حاوی مقادیر زیاد متاکاربن که تاثیر زیادی بر سلامت چشم و بینایی دارد.
- وجود فیبر در ترکیبات قیسی که به هضم غذا کمک می کند.
- داشتن مقادیر زیاد ویتامین ث که کلاژن سازی پوست را افزایش می دهد.
- تامین سلامت موها و ناخن ها
- تنظیم کننده قند خون و فشار خون
انواع قیسی خورشتی صادراتی، نمونه های آجیلی و انواع برگه زردآلو خشک تازه و درجه یک نه تنها در نمایندگی ها که از طریق مراکز پخش و شرکت های توزیع عمده نیز قابل تهیه هستند.
بهترین فروشگاه فروش قیسی در کشور
تا به اینجا با انواع زردآلو خشک شده، روش های تولیدی، برخی از مهمترین فواید و خواص آنها و در نهایت مراکز تامین کننده ارقام تازه و درجه یک آشنا شدید. حال باید انتخاب کنید که بعد از عرضه این محصول توسط شرکت تولید قیسی به بازار، کدام تامین کننده را برای سفارشات خود انتخاب نمایید.
برای دستیابی به بهترین تولیدات با کمترین قیمت ها، ابتدا توصیه می شود که اقدام به تهیه لیست قیمت روز و سپس اطمینان از کیفیت نمونه های سفارشی خود نمایید.
شاید به جرات بتوان گفت که امروزه بهترین و معتبرترین فروشگاه های فروش قیسی عمده در کشور، نمایندگان آنلاین و تامین کنندگان اینترنتی باشند. فعالینی که به صورت مستقیم و از طریق تولیدکنندگان، انواع قیسی و زردآلو خشک را با قیمت تولیدی در اختیار خریداران قرار می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.