مرکز خرید قیسی زردآلو به صورت عرضه داخلی و عرضه صادراتی از طریق شرکت بازرگانی آواگستران امکان پذیر می باشد.
جهت خرید بهتر لازم دانستیم به بعضی از سولاتی که شاید در ذهن شما وجود داشته باشد توضیحاتی ارائه دهیم.
قیسی زردآلو چیست ؟
قیسی به نوعی از زردآلو گفته میشود که درشت و شیرین و آبدار بوده و دارای رنگ طلایی می باشد، که در اکثر مناطق ایران خصوصا در استان آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و همچنین استان سمنان کشت می شود.
قیسی زردالو چگونه تهیه می شود؟
طرز تهیه قیسی به اینصورت است که پس از برداشت زردآلو از درخت ،هسته آن را بیرون آورده و در زیر آفتاب به مدت چند روز قرار می گیرد تا درصدی از رطوبت آن کم شود و اصطلاحا نیمه خشک شود. سپس آنها را میشویند و در صورتی که بخواهیم قیسی رنگ طلایی خود را حفظ کند و ماندگاری بیشتری داشته باشد می بایست به آن دود گوگرد زده شود.
جهت خرید قیسی صادراتی چه مواردی را بایدمد نظر قرار داد؟
جهت خرید قیسی صادراتی باید به مواردی همچون درصد رطوبت، درصد گوگرد زده شده، اندازه قیسی و نوع بسته بندی توجه ویژه داشته باشیم که مورد قبول کشور مقصد باشد، در غیر اینصورت و به مشکل خاصی بر نخوریم.
به همین علت توصیه می کنیم خرید قیسی صاداتی خود را از مراکز معتبر که تجربه کافی در تولید، فرآوری و بسته بندی محصول را دارند تهیه بفرمایید.
این شرکت به عنوان مرکز خرید قیسی مفتخر است که در این زمینه دوستان و تاجرانی که قصد صادرات این محصول را دارند مشاوره و راهنمایی نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.