درمرکز خرید عمده قیصی، انواع قیصی با کیفیت های مختلف به مشتری عرضه می شود. قیصی ها در میان ما ایرانی ها طرفداران بسیار زیادی دارند. کارخانه ها و کارگاه های زیادی در کشورمان اقدام به تولید این قیصی های خوشمزه کرده اند.
قیصی با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب
افرادی که در هفته تعدادی برگ قیصی مصرف می کنند، نسبت به افرادی که اصلا قیصی نمی خوردند، دندان های سالم تر و محکم تری دارند. قیصی ویتامین ها و عناصر مهم بی شماری را درون خود جای داده است. در قیصی ها مقدار فراوانی ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین کا و آهن و پتاسیم و فیبر رژیمی، بتا کاروتن وجود دارد.
در هنگام خریدن قیصی های مختلف به مراکز فروش و خشکبار فروشی هایی سر بزنید،که همیشه محصولات تازه و درجه یک و مرغوب را برای مشتریان و خریداران فراهم می کنند. قیصی هایی که از میوه های سالم و باکیفیت تهیه شده باشند بسیار سالم و بهداشتی هستند، خواص غذایی و دارویی فراوان تری هم خواهند داشت.
انواع مختلف برگه قیصی ممتاز
قیصی خورشتی اعلا و سایر قیصی ها استفاده زیادی در کشورمان دارند. امروزه خانم های خانه دار برای تهیه ی خورشت از قیصی های زردآلو استفاده می کنند، این مواد خوراکی، طعم خورشت را شیرین و عالی و لذیذ خواهد کرد.
قیصی فیبر زیادی دارد، خوردن آن برای کار کردن دستگاه گوارش و لوله های گوارشی عالی و مفید است. خوردن انواع مختلف برگه قیصی ممتاز سبب می شود غذا درون لوله ی گوارشی بهتر حرکت کند و خیلی راحت هضم شود. کسانی که دچار بیماری یبوست شده اند و کارکرد دستگاه گوارش انها دچار اختلال شده برای درمان درد های یبوست خود می توانند قیصی را به صورت روزانه مصرف کنند، خیلی زود علایم یبوست برطرف می شود.
به دلیل اینکه قیسی ها فیبر زیادی دارند، باید در خوردن این محصولات زیاده روی نکنید، بچه ها و افراد سالمند باید در خوردن قیصی ها زیاده روی نکنند زیرا مصرف زیاد آن باعث ایجاد نفخ و اسهال های شدید می شود.
قیصی صادراتی با درجه کیفیتی فوق العاده
با توجه به اینکه مقدار زیادی قیصی با کیفیت فوق العاده در کارگاه ها و کارخانه های کشورمان به روش های جدید تولید می شوند، بازرگانان و تاجران می توانند از راه خرید و فروش این قیصی ها به کشور های خارجی، درآمد بسیار خوبی برای خود کسب کنند.
بهترین فروشندگان زردآلو خشک در بازار
افرادی هم که از بیماری های میگرن و سر درد و اعصاب رنج می برند، می توانند برای درمان خود و آرام شدن ذهن و بدن و اعصاب ، روزانه تعدادی از این قیصی ها را درصبحانه میل کنند. خوردن قیصی شما را آرام می کند و اعصاب را هم تقویت خواهد کرد. خوردن این ماده خوراکی با ارزش، استرس ها و اضطراب ها را از شما دور می کند.
قیمت شگفت انگیز قیصی مرغوب در تهران
قیصی نرم لذیذ قیمت های متفاوتی در بازار و آجیل فروشی ها و خشکبار فروشی ها دارد. قیمت قیصی مرغوب ثابت نیست و هر چندماه قیمت آنها بیشتر می شود. به طور کلی قیصی های کارخانه ای و صنعتی از قیصی های خانگی، قیمت بیشتری دارند. قیصی های ارگانیک تازه به خاطر طبیعی بودن و کیفیت و مرغوبیت بالا، قیمت بیشتری از تمام قیصی های بازار دارند.
برای خرید ویژه قیصی باید به مرکز ها و آجیل فروشی های مطمعن و معتبر بروید تا محصول خوراکی خوب و خوشمزه ای را در اختیار شما قرار بدهد.
فروش عمده انواع قیصی بسته بندی با کیفیت عالی
فروش مستقیم قیصی در بسته بندی های مختلف در کارخانه ها و نمایندگی های فروش قیصی انجام می شود. در کارخانه ها برای تولید قیصی سعی می شود که از میوه های تازه استفاده شود. قیصی ها در کارخانه باید از میوه های کاملا رسیده تولید شوند، این میوه ها نباید نارس باشند زیرا قیصی های تهیه شده از میوه های خوب و عالی، میزان آنتی اکسیدان خیلی بالایی دارند.
در فصل زمستان اگر قیصی مصرف کنید هم انرژی موردنیاز برای انجام کار های روزانه را کسب کرده اید، دچار سرماخوردگی های شدید و آنفلوآنزا هم نخواهید شد، زیرا قیصی ها مقدار زیادی ویتامین ث دارندکه سیستم ایمنی بدن شما را در برابر بیماری ها تقویت می کند.
عرضه کنندگان بهترین انواع قیصی خوراکی تازه و ارزان
مراکز عرضه قیصی در شهر شما به تعداد زیادی دایر شده است. در این مرکز ها ، انواع قیصی های توت، سیب، هلو، شلیل و زرد آلو به مشتریان عرضه می شود. هر کدام از این میوه های خشک شده خواص متفاوتی برای بدن و سلامتی دارند.
با خوردن قیصی های برگه زردآلو بوی بدن دهان رفع می شود، ورم معده و لوزالمعده درمان می شود. قیصی سیستم بینایی و چشم های شما را نسبت به قبل قوی تر خواهد کرد. با خوردن این خوراکی پر خاصیت، خون شما به طور کامل تصفیه شده و کلسترول های بد آن کاهش می یابد.
به طور کلی قیصی ها به دو روش تولید شده و روانه بازار می شوند. در روش خانگی با کمک آفتاب قیصی تولید می شود اما رنگ آنها قهوه ای می شود . قیصی ها در کارخانه با کمک مواد شیمیایی مثل نیتریک اسید بدست می آیند، این ماده شیمیایی باعث می شود رنگ میوه در هنگام خشک شدن عوض نشود و نارنجی رنگ باقی بماند.اما قیصی های تولید شده با نور آفتاب از نظر غذایی و دارویی بهتر از قیصی های صنعتی می باشند. قیصی ها در کارخانه به طور کاملا بهداشتی بدون گرد و خاک تولید خواهند شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.