محل فروش عمده قیسی با بهترین قیمت و جنس

محل فروش عمده قیسی فروشگاه های خشکبار سراسر کشور و سایت های اینترنتی هستند که انواعی از محصولات خشکبار از جمله قیسی را با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب در اختیار مشتری قرار می دهند. قیسی همان برگه زردآلو است که طعم شیرین و خوبی را دارد که در اکثر نقاط ایران به وفور یافت می شود. در داخل قیسی ها مغز گردو یا زردآلو قرار می دهند و یکی از سوغاتی های استان آذربایجان، کرمان، شاهرود، برسکن، است.

محل فروش عمده قیسی با بهترین قیمت و جنس

مراکز عرضه قیسی با بهترین قیمت

مراکز عرضه قیسی با بهترین قیمت

مراکز عمده و فروش قیسی شهر تبریز و شاهرود است این خشکبار به صورت کلی به سایر نقاط جهان و کشورهای همسایه توسط تاجران صادرات می شوند. برگه زردآلو را در افتاب می گذارند تا  خشک شود که از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار هستند در شهر تبریز از قیسی افتابی دسر مربا تهیه می کنند.

فروش محصولات قیسی را برخی از نمایندگی ها و فروشگاه های اینترنتی ب صورت همگانی و کلی انجام می دهند که مشتری به راحتی با ارزان ترین قیمت این نوع خشکبار را سفارش می دهد قیسی حاوی ویتامین c و A، آهن و پتاسیم می باشد که برای بدن انسان مفید است. قیسی تیزابی تمامی این خواص را دارد و فروش آن در بین مردم از محبوبیت ویژه ای برخوردار می باشد. قیسی جزئ خشکبارها قرار گرفته که به صورت فله ای و بسته ای تولید می شوند مشتریان می توانند این خشکبار را به هر دو صورت خریداری کنند در اکثر فروشگاه های مواد غذایی نمونه های فراوانی از قیسی موجود می باشد که قیمت ارزان و مناسبی دارند و مشتریان ویژه ای را به خود اختصاص داده اند.

صادرات انواع برگه قیسی تازه

صادرات انواع برگه قیسی تازهصادرات قیسی از داخل ایران و شهرهای تبریز و شاهرود به نقاط مختلف امکان پذیر است.  در قدیم الایام نام دیگر قیسی برگه بود که همگی را به یاد زردآلوی خشک شده می انداخت.  در تابستان اغلب میوه را خشک می کردند تا دوام بیشتری داشته باشند اما از زمانی که پرورش و کاشت گلخانه ای برای سبزیجات و میوه ها به وجود آمد در تمام فصول سال انواع میوه ها را می توانند پرورش دهند و کم و بیش کار خشک کردن میوه ها به فراموشی سپرده شد.

خشک کردن انواع میوه ها و تبدیل آن ها به قیسی امروزه توسط کارخانه ها و دستگاه های مخصوص انجام می شود که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است خرید عمده قیسی در تمامی مراکز داخل شهرها با قیمت های مناسب انجام می پذیرد و با سود بیشتری در اختیار مصرف کننده قرار می دهند قیسی درجه یک را در بسته بندی های مناسب قرار می دهند و روانه بازارهای فروش می کنند.

برخی از تاجران هستند که محصولاتشان را از سایت ها و فروشگاه های اینترنتی به صورت کلی و عمده سفارش می دهند و چون این روش بدون واسطه است باعث سود بیشتری شده است. کشورهای عراق ، افغانستان و دیگر کشورها سالانه این خشکبار را از ایران سفارش می دهند.

سایت خرید و فروش قیسی خوراکی مرغوب

سایت خرید و فروش قیسی خوراکی مرغوب

برخی از کارخانه ها سایت هایی در زمینه فروش انواع خوراکی ها و خشکبارها مانند قیسی راه اندازی کرده اند و سالانه محصولات را از طریق همین سایت ها به فروش می رسانند. طرز تهیه قیسی بسیار آسان است و تمامی خانم ها در داخل منازل می توانند از میوه زردآلو برای تهیه قیسی استفاده کنند. زردآلوهای نرم و رسیده را از هم جدا می کنند و آنها را می شویند سپس در یک آبکش بزرگ قرار داده تا خشک شوند.

فروش ویژه قیسی در تمامی فصول سال از جمله تابستان و زمستان انجام می شود که مشتریان خاص خود را دارد. قیسی منبع ویتامین های مفید برای بدن بوده که در رشد استخوان ها، پیشگیری از سرطان ،تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک می کند. افرادی که از بیماری فشار خون بالا رنج می برند می توانند از این نوع خشکبار در طول روز استفاده کنند تا باعث پایین آوردن فشارشان شود. 

خریدار عمده قیسی تاجران و بازرگانان داخلی و خارجی هستند که کار تحارت خشکبار را انجام می دهند این تجار سالانه قیسی ارزان صادراتی را به نقاط مختلف دنیا می فرستند که از این کار سودهای زیادی کسب می کنند. در تمامی 

قیمت روز انواع قیسی خورشتی نرم

قیمت روز انواع قیسی خورشتی نرم

روزانه تمامی فروشندگان،تاجران و مصرف کنندگان می توانند قیمت روز انواع از قیسی ها را از سایت های اینترنتی یا مشاوران بخش فروش جویا شوند. برخی از قیسی های تهیه شده برای درست کردن خورشت ها استفاده می شود که بسیار لذیذ و نرم است. معمولا بیشترین مناطقی که تولید زردآلو را دارند باکیفیت قیسی ها را راهی بازارها می کنند در اغلب شهرهای ایران از جمله کرمان، تبریز، آمل، بردسکن به وفور این محصول یافت می شود.

خواص قیسی برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله رفع یبوست، رفع بوی بد دهان، سلامت استخوان بسیار مفید است قیسی یکی از خشکبارهای کشور ایران است که از خشک کردن میوه زردآلو تهیه می شود این روش باعث شده که ماندگاری میوه افزایش یابد و آب موجود در میوه خشک می شود همین امر باعث جلوگیری و فساد میکروبی در میوه خواهد شد.

طبع قیسی گرم است و به همه مزاج ها سازگار می باشد. خاصیت و مواد مغذی در داخل قیسی ها بسیار زیاد بوده است افرادی که در فصل تابستان فعالیت زیادی انجام می دهند با خوردن چند عدد قیسی می توانند سرحال شوند میوه زردآلو را اغلب به صورت کمپوت هم در می آورند و از آن استفاده می کنند.

تولید کنندگان اصلی قیسی ممتاز و ارزان

تولید کنندگان اصلی قیسی ممتاز و ارزانتولید انواع قیسی در گذشته و داخل خانه ها انجام می گرفت اما امروزه برخی از کارخانه ها با روش های صنعتی به تهیه این نوع خشکبار می پردازند قیسی ممتاز و ارزان را می توانند از فروشگاه های سراسر کشور یا سایت های اینترنتی تهیه کنند قیسی جز خشکبار پرارزش و پرفروش کشور ایران است و در مناطقی که درخت زردآلوی بیشتری کشت می شود تولید قیسی هم به وفور انجام می شود.

اگر شما مصرف کنندگان عزیز به دنبال قیسی مناسب و باکیفیت هستید می توانید به صورت بسته بندی آنها را خریداری کنید. و در مصارف روزانه یا پخت و پز انواع خورشت ها از این خشکبار خوشمزه استفاده کنید. تولید کنندگان اصلی این خشکبار داخل ایران و اغلب کشاورزان هستند که میوه های خود را به صورت تازه و خشک شده در بازارها قرار می دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما