در مرکز تهیه قیسی خشک، امکان تهیه ارقام مختلف این محصول و حتی سفارش عمده آنها جهت صادرات وجود دارد. در این میان یافتن بهترین مرکز تولیدی قیسی در کشور به بزرگترین چالش خریداران عمده بدل شده است. آیا می دانید دلیل این امر چیست و بهترین راهکارها برای دسترسی به تامین کننده نوع درجه و با کیفیت این محصول کدام مناطق کشور هستند؟
مرکز تهیه قیسی خشک و روش نگهداری آن
همانطور که می دانید تهیه قیسی خوراکی با روش های صنعتی و سنتی مختلفی صورت می گیرد. بهره گیری از فرهای صنعتی، دود دادن با گوگرد و خشک کردن زردآلو در آفتاب از جمله شیوه های متدوال به شمار می روند.
علاوه بر شیوه تولیدی، روش نگهداری و انبارداری قیسی خشک نیز تاثیر بسزایی در حفظ کیفیت و تازگی آن دارد. تمامی تولیدکنندگان باید انبارهای تمیز و مخصوص را برای این امر در نظر بگیرند. مراکزی که دارای هواکش های صنعتی بوده، رطوبت و آب در آن نفوذ نداشته باشد و از نظر بهداشت در سطح بالایی قرار داشته باشد.
قیسی مرغوب با قیمت باور نکردنی
قیسی مرغوب تحت تاثیر درجه کیفی زردآلو و همچنین شیوه تولید آن تهیه می شود. از آنجایی که ایران جزء بزرگ ترین تولیدکنندگان زردآلو درجه یک به شمار می رود بنابراین می توان گفت که کیفیت میوه اولیه تولیدی در سطح بالایی قرار دارد.
بنابراین شیوه و روش تولید اهمیت زیادی در این فرآیند خواهد داشت. باید اشاره کرد که بهترین نوع قیسی اغلب از شیوه های ارگانیک مانند خشک کردن در آفتاب تولید و به بازار عرضه می شوند.
البته درجه کیفی قیسی دودی تحت تاثیر برند تولیدی نیز می تواند متغیر باشد. به عنوان مثال کارخانه تولید قیسی همواره دو نوع بسته بندی و فله ای این محصولات را عرضه می کند. نوع بسته بندی به علت عرضه به بازارهای بین المللی یا فروشگاه های تخصصی خشکبار همواره از میوه های درشت تر و یک دست انتخاب می شوند.
با توجه به این موارد می توان گفت که قیمت انواع قیسی تحت تاثیر فرآیند تولید، درجه کیفی و هم چنین فله یا بسته بندی بودن کاملاً متغییر هستند.
بهترین و ارزانترین قیسی در ایران
ویژگی های زیر در برگیرنده فاکتورهای کیفی بهترین نوع قیسی موجود در بازار می باشند:
- رنگ قیسی: قیسی در دو نوع قهوه ای و طلایی براق در بازار موجود است. هر دو دارای کیفیت بالایی هستند اما نوع زرد رنگ اغلب به عنوان خشکبار و نوع قهوه ای تحت عنوان قیسی خورشتی عرضه می شوند.
- طعم، مزه و بو: قیسی درجه یک طعم شیرینی دارد. از ارقام با بوی بد، دارای رنگ پریدگی یا کپک زدگی خودداری کنید.
- یکدست بودن قیسی: بهترین نوع قیسی دارای سایز و اندازه تقریبا مشابهی بوده و هیچ نوع آلودگی مانند برگ، شاخه یا سنگ در آنها وجود ندارد.
بهترین و در عین حال ارزانترین ارقام این محصولات در فروشگاه ویژه قیسی یا خشکبارفروشی های سراسر ایران با قیمت مناسب قابل تهیه هستند.
عرضه کننده برتر برگه قیسی اعلا با تخفیف ویژه
همه ما می دانیم که قیسی و برگه زردآلو هر دو فرآوره میوه زردآلو هستند. برگه بدون هسته و آبدار زردآلو که دارای رنگ بسیار شفافی بوده را برگه زردآلو می گویند. توجه کنید که در برخی مناطق این محصول را قیسی زردآلو نیز می نامند.
قیسی اصل گاهاً با هسته یا بدون هسته عرضه می شود که قیمت نوع اول به مراتب گران تر از دیگر ارقام موجود در بازار است. از نظر رنگ نیز این محصول انواع مختلفی دارد. قیسی قهوه ای رنگ که نرخ ارزانتری نیز دارد بدون فرآینده دود دادن با گوگرد و در آفتاب مستقیم خشک می شود. همین امر موجب قهوه ای شدن رنگ آن و ارزان تر بودن قیمت فروش آن است.
به طور کلی عرضه قیسی عمده با درجات کیفی مختلف در بازار شهرهای مختلف و توسط مراکزی مانند شرکت های پخش صورت می گیرد. شناخت این مراکز برای خریداران عمده منجر به کاهش قیمت ها خواهد شد.
فروشندگان بهترین کیفیت قیسی در تهران
قیسی ممتاز، قیسی درجه یک، قیسی خشک محلی، قیسی آفتابی و … اسامی هستند که بر روی بسته بندی های این محصول درج می شوند. تمامی این اسامی تا حدی بیانگر نوع و درجه کیفی قیسی می باشند.
عوامل دیگر نیز در تعیین کیفیت این محصول تاثیر مستقیم دارند که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
- نوع و روش تولید قیسی
- درجه کیفی و برند بسته بندی
- شیوه نگهداری و انبارداری
- نوع زردآلو خریداری شده برای تولید قیسی
انتخاب مرکز خرید قیسی و فروشندگان معتبر در تهران و دیگر شهرهای کشور نیز فاکتور مهمی در تهیه و دسترسی به قیسی تازه و درجه یک می باشد.
قیسی بسته بندی ارزان قیمت
قیسی خشک نوع فرآوری شده زردآلوی تازه است. تمام افرادی که علاقه زیادی به میوه تازه زردآلو دارند، در تمام فصول سال و زمان هایی که دسترسی به این میوه وجود ندارد می توانند قیسی را جایگزین آن نمایند.
در این خشکبار زرد رنگ و خوش طعم تمامی فواید، خواص و مزایای مصرف زردآلو نهفته است. کاهش وزن، پاکسازی دستگاه گوارش، تقویت بنیه عمومی بدن، منبع غنی پتاسیم و آهن، سلامت استخوان ها و … بخش کوچکی از فواید استفاده از قیسی به شمار می روند.
فروشنده اصلی قیسی تازه و درجه یک با تهیه مستقیم این محصول از تامین کنندگان می تواند نقش موثری در کاهش قیمت ها و عرضه آن با نرخ ارزان و رقابتی در بازار فروش داشته باشد.
خریدار بهترین جنس زردآلو خشک
خریداران زردآلو خشک یا همان قیسی به دو گروه کلی مصرف کننده نهایی و خریداران عمده تقسیم بندی می شوند. گروه اول با مراجعه به فروشگاه های مواد غذایی، خشکبار فروشی ها و … می توانند ارقام مختلف این محصول را با نرخ روز تهیه و خریداری نمایند.
این در حالی است که برای گروه دوم یعنی خریداران عمده، انتخاب تامین کننده اندکی چالش برانگیز خواهد بود. امروزه به علت افزایش تقاضا و میزان تولید، افراد و شرکت های متعددی در زمینه عرضه و فروش عمده انواع قیسی خشک فعالیت دارند. بنابراین انتخاب مرکز تهیه و خرید مستقیم قیسی خشک درجه یک نقش موثری در کاهش قیمت ها و افزایش سودآوری خواهد داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.